Glutenfria små Browniekakor
Ingredienser:
16–20 st
- 1 1/2 dl rismjöl
- 1 1/2 dl mandelmjöl
- 3 msk kakao
- 1 3/4 dl kokossocker
- 1 1/2 dl mjuk kokosolja
- 1 ägg
- 1/2 msk kallt vatten
Gör såhär:
Rör ihop de torra ingredienserna. Blanda olja, ägg och vatten, tillsätt mjölblandningen och rör ihop till en smidig deg.
Forma till små kulor och fördela glest på två bakplåtspappersklädda plåtar. (De smälter ut till en fin form.)
Grädda en plåt i taget 10 minuter i 175 grader. Låt svalna.
Receptet kommer från kokoboken Bakut-bortom vete, mjölk och vanligt socker!
Glutenfria recept
- Gazpacho med glutenfri avokadotoast
- Glutenfri Bovetepizza
- Glutenfri Citronkaka
- Glutenfri glömd Maräng
- Glutenfri kost
- Glutenfri Lax – och spenatpaj
- Glutenfri Musli
- Glutenfri på olika språk
- Glutenfri Päronmoussetårta
- Glutenfri Pasta Frutti di Mare
- Glutenfri pasta med gremolata och kycklingspett
- Glutenfri Pizza
- Glutenfri semla med hemmagjord mandelmassa
- Glutenfri vardag med barn
- Glutenfria baktips från Oscar
- Glutenfria Blåbärsmuffins med lemoncurd
- Glutenfria Currykycklingwraps
- Glutenfria durrafrallor
- Glutenfria Fiberbröd
- Glutenfria Havrebollar
- Glutenfria kanelbullar
- Glutenfria kokböcker
- Glutenfria Pannkakor
- Glutenfria pepparkakor
- Glutenfria producenter
- Glutenfria Sandwichbullar
- Glutenfria små Browniekakor
- Glutenfritt Formbröd
- Glutenfritt Morgonbröd
- Glutenfritt Naanbröd