Baka med barnen

Baka bröd, grädda småkakor, vispa smet, och slicka skålar. Det finns så mycket kul att göra i köket även om man är en liten glutenintolerant bagare! Det ligger en sådan glädje i att skapa godsaker. Kladdigt som tusan blir det i början men det får man blunda för.

Det finns så många goda bakverk. Söta och salta. Stora och små. Det finns kakor för chokladälskare, bröd för de som är mellanmålshungriga, smarriga tips för kalasfixare och ljuvliga kanelbullar för de riktigt sötsugna. Det finns även en massa nya spännande råvaror att laborera med kokos, nötter, mandelmjöl, psylliumfröskal (kan man nästan göra en studsboll av), frukt, choklad och mycket mycket mer.

Så på med förklädet alla glutenfria bagarbarn!

Jag bakade med min 14 åring häromdagen och det blev väldigt poppis i klassen hans! De hade precis beställt klasströjor på nätet också så blev en väldigt lyckad dag med många glada miner!

Motivet på tröjorna var till och med bakinspirerat, en stor donut med alla i klassens namn i glasyren. Häftigt!